Taxi Linschoten Amsterdam


Met Taxi Linschoten wordt u naar Amsterdam gebracht in één van onze luxueuze auto’s. Onze chauffeurs zullen altijd netjes op tijd zijn!
U wordt door ons naar Amsterdam gebracht in één van onze personenauto's, stationwagens of een taxibussen. In de personenauto's kunnen vier passagiers en twee koffers, in de stationwagens kunnen vier passagiers en vier koffers en in de taxibussen kunnen maximaal acht passagiers en vier koffers. Al onze wagens zijn: nieuw, schoon en rookvrij. Ook kunt u zelf een locatie bespreken, zoals bijvoorbeeld de meetingpoint.
U kunt bij ons uiteraard contant betalen, maar u kunt u bij ons ook betalen met een pinpas en een creditcard. Zo komt u niet voor verassingen te staan.
Bij Taxi Linschoten Amsterdam geven we veel om de veiligheid van onze passagiers. Daarom hebben we speciaal voor de kinderen de optie om te kunnen zitten in een kinderzitje. Door kinderzitjes te gebruiken kunnen we ervoor zorgen dat de kinderen zo veilig mogelijk kunnen reizen.
  • U dient klaar te staan op de afgesproken tijd.
  • U dient rechtstreeks van de ophaalpunt naar de eindbestemming te worden vervoerd, anders kost dit €10,- per tussenstop in dezelfde stad.
  • Taxi Linschoten Rotterdam kan niet aansprakelijk worden gesteld als u uw vlucht mist door: files, autopech of extreme weersomstandigheden.
  • Als u ervoor kiest om te betalen met een pinpas dan betaalt u €2,50 extra transactiekosten. Indien u ervoor kiest om te betalen met een creditcard dan komt er €4,50 extra transactiekosten bij.
  • Taxi Linschoten Amsterdam houdt zich gebonden aan alle wettelijke bepalingen om uw persoonsgegevens te beschermen.
  • Annuleren kan alleen binnen 24 uur voor aanvang van de ritopdracht of binnen 2 uur nadat de ritopdracht bij ons is binnen gekomen.
U heeft de mogelijkheid bij ons om een tussenstop te maken vanaf waar we u ophalen tot aan Amsterdam. Dit kan bijvoorbeeld zijn, omdat er één of meerdere passagiers moeten worden opgehaald of omdat er nog bagage moet worden opgehaald. Indien dit een tussenstop is in dezelfde stad dan komt er €10,- extra in rekening. Als het gaat om een tussenstop buiten de stad waarin u bent opgehaald dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen over de kosten.